2014-12-18 13:16:05• hírek • (x)

Szilveszterezz a Trattoria per Passione étteremben

Kétféle ötfogásos menüvel, szuper zenével és sokféle itallal vár az olasz étterem.

Még nem tudod hol szilveszterezz? Ismerkedj meg a Trattoria per Passione étterem ajánlatával és nagyon könnyű lesz a döntés.

Az olasz konyha különlegességeit és a nemzetközi gasztronómia ínyencségeit kínáló étteremben ugyanis fergeteges lesz a szilveszteri buli, hihetetlenül finom ételekkel és sokféle itallal kényeztetheted magad az egész éjszakán át tartó mulatságon.

A Szatmár Megyei Könyvtár szomszédságában található étteremben kétféle szilveszteri menü közül választhatsz. Egy ízletes "normál" menü ára csak 200 lej - ebben pedig benne foglaltatik a zene és a bőséges italválaszték is. Akik pedig igazán különleges ételekre vágynak, azok 300 lejért Mediterrán-menüt vásárolhatnak.

Be kell vallanunk, látva a két menüt, nekünk igazán nehezünkre esik a választás és úgy érezzük, mindkettő megéri a pénzét!

Az 1-es menüt választók egy bőséges előétel elfogyasztásával kezdhetik a bulit: ebben lesz mangós lazac-bífsztek, fekete és vörös ikra, diórétegbe burkolt hús, fetasajt, szőlő és még egyéb olasz különlegességek. Az első főfogásban mandulás sertésszelet és diós burgonyapüré szerepel, a második főétel főszereplője pedig a lazac-rostélyos, amelyet aromás füvekkel ízesítettek, s mellé kókuszos-zöldséges spagetti jár. A harmadik főétel csokoládészószos marhahús lesz, majd savanyúkáposztás levessel és desszerttel koronázhatjuk meg a gasztronómiai élvezeteket.

Érdekelnek a mediterrán-menübe foglalt ételek is? Kattints és nézd meg a Trattoria per Passione Facebook-oldalát, ott megtalálod a teljes menüt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: