2014-12-09 18:49:50• hírek • (x)

Szilveszterezz a La Casa by Gemelli étteremben

Remek ételek és fantasztikus party vár Szatmárnémeti egyik legmenőbb éttermében.

Unod már a szokványos szilveszteri összejöveteleket? Nem tudod még, hogy hol búcsúztasd a 2014-es évet és köszöntsd a 2015-öst? Itt a megoldás: a La Casa by Gemelli étterem! Sőt, itt egy étteremben két partyt is tartanak!

Nemrég megnyílt a város egyik legelegánsabb teraszából kialakított étteremrész, ahol akár 60 személy is együtt szórakozhat az év utolsó napján. Nem is akárhogy! A specialitásairól ismert étterem igazán különleges ételekkel készül az óévbúcsúztatóra. A svédasztalon olyan finomságok is lesznek, mint a tenger gyümölcsei vagy a kacsamell - szóval olyan ételekkel csillapíthatod majd a buli közben kialakult éhséget, amilyenekkel sehol máshol a városban. Az étterem bőséges italválasztékkal várja a szilveszetri partyarcokat, na meg kitűnő zenével - ezt egy lemezlovas szolgáltatja majd, úgyhogy a társaságnak tetsző zenék fognak szólni.

Az étterem tulajdonosai egy hangulatfokozó meglepetéssel is készülnek a szilveszter éjszakára, de erről mást nem akartak elárulni. Aki ebben a buliban szeretne búcsúzni az óévtől, az egy személyre 250 lejt kell fizessen. Az biztos, hogy ezért cserébe egy igazán exklúzív, különleges szilveszteri partyn vehet részt!

A La Casa by Gemelli étterem másik termét leginkább egy nagyobb baráti társaságnak ajánljuk. Itt 30 személy fér el kényelmesen, a bulizóknak pedig csupán a finomságoktól és különlegességektől roskadozó svédasztalért kell fizetniük.. Az étterem szolgáltatja a zenét is a baráti társaság összejöveteléhez: itt is lemezlovas keveri majd a slágereket.

Érdeklődj vagy éppen foglalj asztalt vagy termet a város legmenőbb szilveszteri partyjára a 0749-599-811-es vagy a 0752-624-451-es telefonszámon!

Szilveszterezz a La Casa by Gemelli étteremben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: