2019-11-09 07:26:06• hírek • közlemény

Szilveszter a színházban: megkezdődött a jegyek árusítása

Minden évben nagy érdeklődés övezi a Harag György Társulat óévbúcsúztató előadásait, s ez valószínűleg így lesz idén is: a társulat ugyanis egy fergeteges vígjátékot tűz műsorára Pénz az égből címmel december 29-én, 30-án és 31-én. Ray Cooney neve ismerős lehet a szatmári közönség számára, ő írta például a bonyodalmaktól és nevettető szituációkban bővelkedő Család ellen nincs orvosság című darabot, de az ő nevéhez fűződik például A miniszter félrelép című darab is, melynek filmes változata hatalmas siker volt bő két évtizeddel ezelőtt.

Az előadásban Henry Perkins épp a születésnapi vacsorájára siet, amikor egy szerencsés (?) véletlen folytán elcseréli táskáját – a hozzá kerülőben rengeteg bankó van, az összeg pedig vélhetően bűncselekményhez köthető. A férfi ezért megtartja a pénzt, amivel valóra válthatná álmait, ám ehelyett hazugságok és félreértések viharában találja magát, a rendőrség mellett pedig feltűnik a maffia, a rokonok, a barátok és egy pénzéhes hivatalnok is…


Az előadás szereplői Nagy Csongor Zsolt, Rappert-Vencz Stella, Péter Attila Zsolt, Keresztes Ágnes, Nagy Orbán, Rappert-Vencz Gábor, Bodea Tibor és Orbán Zsolt, rendezője pedig a magyarországi Lendvai Zoltán, aki egyebek mellett a Család ellen nincs orvosság és a Semmit se bánok című sikerdarabokat vitte színre Szatmárnémetiben.


December 29-én és 30-án 19 órától, 31-én pedig 18 órától lesz látható bérletszünetben az előadás.


Jegyek pedig már kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, minden hétköznap 10 és 17 óra, hétvégén pedig 10 és 13 óra között, illetve a Biletmaster online jegyértékesítő rendszerben. További információkért hívja a 0261-712106-os telefonszámot vagy írjon a szervezes@harag.eu e-mailcímre.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: