2010-12-29 11:36:45• hírek • MTV

Szilveszter 2010: Nosztalgia, zenés színház, kabaré

A Magyar Televízió az idén is szeretné önfeledtté tenni az év utolsó napját. Színházi közvetítés, kabaré-jelenetek és még sok vidámságot kínál szilveszterkor az MTV nézőinek.

Hogy volt!? - 16.30, m1, FÉLSZÁZ + 1 ÉV SZILVESZTER

A Magyar Televízió archívuma az első szilveszteri műsor felvételét 1959-ből őrzi. A „Hogy volt!?..." című sorozat különkiadása kellemes nosztalgiázást ígér az MTV nézőinek. A válogatás megmutatja az azóta eltelt félszáz + 1 év szilveszteri műsorainak egy-egy emlékezetes pillanatát, az egyes évek érdekességeit - archív felvételekkel.

A szilveszteri műsorok a televíziózás kezdetétől mindmáig a közbeszéd témájaként napokig foglalkoztatták az embereket. Szinte már a nyári hónapokban találgatták, vajon milyen lesz, készül-e már, kik szerepelnek majd az év végi adásban? Január elsejétől pedig mindig ugyanazt mondták: a tavalyi jobb volt...

A Hogy volt!? szilveszteri kétórás összeállításában ismét a Nézők dönthetik el és hasonlíthatják össze, hogy a 62-es vagy a 75-ös felvétel volt tréfásabb? A régi bejátszások mellett a műsorvezetők ezúttal is a bohózatok neves művészeivel idézik vissza a hajdani szilveszterek legjobb pillanatait, a műsorok készítésének felejthetetlen hangulatát. A stúdió vendégei többek között: Csala Zsuzsa, Esztergályos Cecília, Lorán Lenke, Oszvald Marika, Pécsi Ildikó, Bodrogi Gyula, Balázs Péter, Forgács Gábor, Kalmár Tibor, Kállai István, Koós János, Nádas György, Markos György és Tahi Tóth László.

A szilveszteri adás műsorvezetői: Radványi Dorottya, Sugár Ágnes, Gaskó Balázs, Nagy György és Török Olivér várják a képernyő elé az érdeklődőket.

Sport szilveszter - 18.41, m1

A Magyar Televízió az év legnagyobb sporteseményei és jelenségei elé is görbe tükröt állít az év utolsó napján: többek között a fogadási botrány, Paul, a jóspolip és az öttusa szabálymódosításai is terítékre kerülnek. A Telesport munkatársai vidám összeállítással készülnek, hogy már délután jó kedvre derítsék a közönséget. Ők írták és sportolók - öttusázók, illetve kézilabdázók - segítségével ők is játsszák el a pár perces komédiákat. A Somos ikrek különösen sok jelenet szerzői, mi több, szereplőként és műsorvezetőként is remekül helytálltak a felvételeken.

Könnyű műhaj - főműsoridőben, m1, Szilveszteri Galla-parádé

Az idei szilveszteri műsorban Könnyű műhaj címmel Galla Miklós új kabaréjából láthatnak összeállítást az MTV képernyője előtt ülők. Kiváló színészek közreműködésével, többek között szerepel az adásban: Bölöni Réka, Hegyi Barbara, Kovács Patrícia, Pindroch Csaba, Stefanovics Angéla, Szilágyi Tibor és Vándor Éva. A kabarék címei: Pofozó estély, Ugyanazt mondják, Modern korcsma. Természetesen Galla Miklós is fellép egy stand up comedyval, valamint a jelenetek között a tavalyi Mondom a magamét! című vetélkedő három döntőse is szerepel: Bihari Gellért, Váradi János és a győztes Rácz Tamás előadását látják majd a vidám műfaj kedvelői. Miklós egy humoros dalt is bemutat, a finálé pedig a Pa-Dö-Dő előadásában látható/hallható.

Egy csók és más semmi, Eisemann Mihály - Halász Imre - Békeffi István

A Magyar Televízió szilveszter estéjén remek szórakozást ígér a csatorna nézőinek a Vígszínház művészeinek előadásában. Egy újabb szeretnivaló Eisemann klasszikus, az Egy csók és más semmi? ... Kizárt dolog, ha egy Eisemann operettről van szó. Akkor ugyanis biztosan lesznek még remek figurák, fantasztikus slágerek, sok szerelem és finom irónia, no meg kiváló színészek. Vagyis minden, ami egy igazán jó, már - már klasszikus zenés komédiához kell, a Vígszínház sztárjaival: Eszenyi Enikő, Kern András, Börcsök Enikő, Hegedűs D. Géza, Reviczky Gábor, Fesztbaum Béla, Majsai-Nyilas Tünde, Varju Kálmán és a többi kiváló művész. A rendező: Hegedűs D. Géza. Könnyűzenei, népzenei blokk - éjszaka egy óra után - m1.


A Magyar Televízió szeretné önfeledtté tenni az év utolsó napját

A Magyar Televízió szeretné önfeledtté tenni az év utolsó napját


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: