2015-04-17 03:10:52• hírek • Blikk.hu

Szikorát támadja a szerzőtársa!

Alaposan kiakadt Szikora Róbertre  a szerzőtársa! Több száz sláger szövegírója, Valla Attila sz...rházinak nevezte az R-GO frontemberét, amiért a háttérbe akarja őt szorítani!

A botrány akkor robbant ki, amikor a Frizbi felvételén Szikora azt mondta Hajdú Péternek, a május 1-jén bemutatandó Macskafogó musical dalszövegeinek 80 százalékát ő írta, és csak a maradékon szöszmötölt Valla.

Több sem kellett Vallának, indulatos mondatokat írt ki a Facebook-oldalára:

...szikora ropi írta a Macskafogó musical 80%-át...tudtam meg a Frizbi c. műsorból... „Valla besegített, amikor szóltam neki...időzavarba kerültem..." Stb. Na, takarodj, te...sz@rházi... Nagyobb betűkkel KELL kiírni a nevét a plakátra, mint a szerzőtársáét...stb...ezt már a Katonadolog musicalnél is eljátszotta...ahol tőlem - és Szurdi Miklós rendezőtől - tanulgatta a színházi, zenés dramaturgiát, és sok egyebet...vicc ez, mindenféle poen nélkül - háborgott a neten Valla.

- Összesen három dalhoz írt szöveget Szikora, de végül ezekbe is bele kellett javítanom, mert tematikai és stilisztikai hibák voltak benne - mondta a Blikknek a szövegíró, aki azt is sérelmezi, hogy az R-GO vezetője több ízben is úgy nyilatkozott, mintha egyedül dolgozott volna a musicalen.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: