2013-05-07 10:03:08• hírek • Blikk.hu

Hatodszor futnak neki a Szikora-flilmnek

Már a legelején elakadt a Szikora-film. A mozit a többek között a Made in Hungáriát jegyző Neményi Ádám készíti, és a tervek szerint mostanság már meg kellett volna kezdődnie a forgatásnak, de egyelőre abban sem sikerült megállapodni, nagyjából miről is szóljon.

Sorra landolnak a filmtervek a kukában, mert amelyik az R-GO frontemberének éppen megfelelt volna, azt a filmalap dobta vissza.

– Való igaz, az elkészült öt-hat szinopszis nem olyan lett, hogy forgathassunk vele. Előfordult, hogy Szikora Robinak (59) nem tetszett a végeredmény, míg máskor a Magyar Nemzeti Filmalap nem adta meg a támogatást rá, mert nem fogadta el. Most dolgozunk egy olyan változaton, ami minden félnek megfelel – magyarázta a Blikknek a producer, aki elárulta, több szinopszisírót is kipróbáltak már, de eddig egyik sem jött be.

– Úgy néz ki, hogy a hatodik, vagyis a legutóbbi variá­ció Robinak tetszik, már csak a filmalapnak kell, hogy jó legyen, mert anélkül, hogy megítélik a pénzt, nem tudunk dolgozni – árulta el Neményi.

Mint kiderült, az R-GO énekesének a legnagyobb problémája az, hogy mélyebbről szeretné megközelíteni a történetet, mint az egy közönségfilm esetében szokásos.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: