2013-10-15 10:16:08• hírek • Blikk.hu

Szikora kiakadt az MDC kiesésén

Jézus Krisztussal és 1956-tal példálózott Szikora Róbert, miután vasárnap az X-Faktor első élő show-jából az általa mentorált MDC esett ki. Az R-GO frontemberét láthatóan felkavarta, hogy a három srácnak kellett búcsúznia, akiket ő nagy kedvencéhez, a Beatleshez hasonlított.

Szikora egész biztosan nem számított rá, hogy mentoráltjai a legkevesebb nézői szavazatot kapók között lesznek az első döntőben. Mindvégig nyugtatta három csapatának tagjait, amikor a továbbjutókat szólították. – Ahogy sétálgatott előttünk, minden továbbjutónál azt hajtogatta: Papírforma! Most mi leszünk a következők!” Próbált tökéletes nyugalmat árasztani – árultak el a Blikknek egy keveset a kulisszatitkokból a végül kiesett MDC tagjai.

A srácok elvesztése megviselte az R-GO frontemberét, aki úgy érezte, képtelen kiigazodni azon, hogy a televízió előtt ülő kétmillió ember mi alapján választja ki kedvencét. A Blikknek bosszúsan azt mondta, úgy érezte, olyan megmagyarázhatatlan döntés született, mint Jézus keresztre feszítésénél. – A nézőknek kiszámíthatatlan a véleménye. Emlékezetes, Jézus Krisztus és Barabás között, egy rablógyilkos és egy próféta között a rablógyilkost választotta a nép.

Természetesen ma nem ez történt, a két dolgot nem lehet összehasonlítani, de tény: kiszámíthatatlan az emberek véleménye.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: