2011-02-03 10:40:19• hírek • blikk.hu

Szíj nem bocsájt

A Megasztár 5. felfedezettje nem bocsátotta meg a műsorvezetőnek a megalázást

Kidolgozott forgatókönyvvel készült Hajdú Péter (35) ellen Szíj Melinda (41). A Megasztár 5. közönségkedvence úton Budapest felé, a taxiban megbeszélte kedvesével, Péterrel, ha könyörögni fog neki a műsorvezető, akkor sem bocsát meg a műsorában bemutatott Bagi-Nacsa paródiáért, és az azóta elejtett bántó mondatokért.

Az egyórás út alatt felváltva szidták Hajdút, „beképzelt bunkónak" nevezték. Melinda már a felvétel előtt kijelentette, Hajdúval nem hajlandó egy asztalhoz ülni, a producer ezért kérte Joshi Bharat segítségét, aki mestere a két ember közötti konfliktusok megáldásának.

Szíj Melindával azonban ő sem tudott mit kezdeni. A Megasztár felfedezettje ugyanis kötötte az ebet a karóhoz, még Hajdú bocsánatkérő virágcsokrát sem akarta elfogadni.
Kedvese, Péter pedig a közönség soraiból tartotta szemmel az énekesnőt, mintha jelenlétével utasította volna Melindát: tartsa magát a megbeszéltekhez.

- Egész úton arról beszélgettek, hogyan fogják megleckéztetni Hajdú Pétert. Előre meg volt tervezve, hogy Melinda nem fogadja el a tiszteletdíjat, és ezzel elárulja az egész országnak, hogy Hajdú mennyit ajánlott neki - mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő sofőr, aki szállította Melindáékat.

- Folyamatosan Hajdút szidták, olyanokat mondtak, hogy: „Mit képzel magáról ez a nagyképű alak?" Alig várják, hogy egy év múlva, amikor Melinda már befutott sztár lesz, Hajdú arcába vághassák a felajánlott tiszteletdíjat! Sőt akkor már Hajdú fog tőle segítséget kérni, és nem meri majd alázni Melindát. Hazafelé pedig már mindketten annak örültek, hogy sikerült jól megszívatniuk Hajdút - magyarázta a Blikknek a sofőr.


Békítés. Joshi Bharat hiába próbálta kibékíteni Hajdú Pétert és Szíj Melindát
Békítés
. Joshi Bharat hiába próbálta kibékíteni Hajdú Pétert és Szíj Melindát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: