2010-12-10 09:32:27• hírek • www.blikk.hu

Szíj: Nem akarok nyerni!

Hiába a több tízezer rajongó, akik Szíj Melinda (41) győzelmét követelik a Megasztár versenyében, a győri külkereskedelmi ügyintéző még miattuk sem akarja megnyerni a TV2 tehetségkutatóját.

A versenyző azt már korábban kijelentette, hogy önmaga miatt sem hajt a győzelemre, hiszen nem egy karrierista típus. Ám az, hogy hátat fordít a rajongóinak is, érthetetlen.

- Nem akarom megnyerni, én a jó Istenre bízom magam - jelentette ki az asszony, akinek akkor is esélye van a győzelemre, ha ezt ő maga nem így gondolja. Ez múlt pénteken bebizonyosodott, amikor ő volt az, aki a legtöbb SMS-szavazatot kapta a nézőktől.

- Nagyon köszönöm a tisztelt közönségnek, de szerintem ezt a versenyt annak kell megnyernie, akit a közönség és a zsűri is elismer, ez pedig nem más, mint Kökény Attila - vélte Melinda, aki ezek szerint fittyet hány rajongói kérésére, hogy tegyen meg mindent a győzelem érdekében. Pedig ezrével kapja még mindig a szavazatokat, és internetes kommentek százai biztatják arra, hogy küzdjön, sőt szinte követelik, hogy Melinda nyerje meg a Megasztárt, hiszen ő a „nép gyermeke". Ám ő éppen ezzel a néppel nem tud és nem is akar mit kezdeni, úgy tűnik, abszolút nem érdekli a közönség véleménye.

Ráadásul a kritikát se bírja, amióta a Megasztár zsűrijének egyik tagja, Mester Tamás hangot adott a véleményének, amely szerint ő nem szívesen asszisztálna Szíj Melinda győzelméhez, a győri énekesnő egyre zavarodottabban viselkedik.

- Tudom, hogy a szakma engem nem ismer el - magyarázta Melinda; elgondolása szerint ugyanis a zsűri egy tagjának ítélete és esetleges építő jellegű vagy negatív kritikája egyenlő a teljes magyar zenei szakma véleményével!

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják.


„Tudom, hogy a szakma nem ismer el engem” Szíj Melinda
„Tudom, hogy a szakma nem ismer el engem” Szíj Melinda


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: