2012-12-02 07:19:07• hírek • Blikk.hu

Szíj Melinda végre boldog!

Megfordult a világ Szíj Melindával! A Megasztár ötödik szériájának felfedezettjére rá sem ismerni, a korábban zárkózott, melankólikus énekesnő kivirágzott.

Melinda életében óriási változások történtek az utóbbi időben: egy komoly magánéleti válság után újra szerelmes, és ahogyan ő fogalmaz, jó pár buktatón van túl. Boldogsága pedig a hivatására is kihat, olyannyira, hogy második albumának központi témája is az öröm lett.

- Nem véletlenül az a lemez címe, hogy Örömtől fogva: most az én életemnek is ilyen a kicsengése - mondta az énekesnő. - Egy reményteljes Melindát szeretnék felmutatni, az új arcomat, amit nem nagyon ismer még a közönség. Az öröm és a boldogság mindenkiben ott van, a magunk feladta, hogy kibontakoztassuk.

Fontos, hogy legyen hite az embernek! Engem is mindig az éltetett, amikor az életemben mélypontok voltak. Az utóbbi időben pedig szinte csak azok voltak, de legyűrtem őket. Ahogyan a magánéletem is jóra fordult: szerelmes vagyok! - újságolta Szíj Melinda, aki szeretne erőt adni vallomásával azoknak, akik kilátástalannak látják az életüket.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: