2010-11-05 12:24:49• hírek • Blikk

Szíj Melinda naplója

Két évvel ezelőtt regisztrált, de egy ideig nem használta ezt az oldalt.

Mindig képes meglepetést okozni Szíj Melinda (41)! A TV2 Megasztár versenyzőjére ugyanis egy szex és társkereső oldalon bukkantunk, ahol ugyan egy 85 éves nőnek állítja be önmagát, és egy Barbra Streisand-kép szerepel portréként a saját fotója helyett, a naplóbejegyzései azonban árulkodóak.

A regisztráció mögött bizony az a félénk, önbizalomhiányos, de csodálatosan éneklő 41 éves asszony bújik meg, aki a verseny kezdete óta vívódik azon, hogy az éneklést vagy a családot válassza-e. De Szíj Melinda nemcsak anya és énekes, hanem nő is. Így talán nem meglepő, hogy az internetes site-on próbálja megtalálni újra a boldogságot. Az azonban érdekes, hogy éppen egy olyan oldalon, ahol sokan csupán alkalmi szexpartnert, és nem komoly kapcsolatot keresnek. Melindának egyszer már sikert hozott ez az oldal: egyszer rábukkant a szerelem, megismerte Pétert, aki a TV2 tehetségkutatója kezdetéig hűen támogatta a nőt álmai megvalósításában.

Aztán beütött a nagy krach, a férfi visszakozott, és választásra akarta kényszeríteni Melindát. Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a beköltözés előtt a férfi azt mondta a megasztáros énekesnőnek, hogy nem viseli gondját gyermekeinek, ameddig ő a műsor miatt a megaházban lakik. Melindát a zsűritagok vigasztalták és egyben biztatták, hogy igenis ragaszkodjon az álmaihoz, és költözzön.

Péterrel a „béketárgyalásokat" a színfalak mögött Friderikusz Sándor és Eszenyi Enikő vezényelte le, és hosszú hetek múlva újra közel kerültek egymáshoz, de állítják, hogy csupán barátság és lelki kapocs van közöttük. Bár Melinda állítja, nem a társkeresés a célja az oldalon, mégis, így nagyobb eséllyel találhat rá a boldogság.

- Igen, valóban én vagyok ott regisztrálva már 2008 augusztusa óta - erősítette meg Melinda az értesüléseinket, ám saját bevallása szerint ő csak a naplóbejegyzések miatt jelentkezett be újra.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Naplóját szexoldalon vezette Melinda
Naplóját szexoldalon vezette Melinda


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: