2018-09-07 05:57:04• hírek • Közlemény

Szigetlankán vasárnapi istentisztelettel, Ombodon sportnappal várnak mindenkit

Ifjúsági istentisztelettel és találkozóval zárják a szikések a nyári vakációt, és kérik Isten segítségét az új tanévre.

A Szatmári Református Egyházmegye ifjai egyúttal tábortalálkozóval visszanéznek a nyár számukra egyik legemlékezetesebb programjára, a nagytarnai SZIKE-táborra. A vasárnap délután 18 órától, a szigetlankai református templom előtt kezdődő szabadtéri istentiszteletre szeretettel várnak mindenkit, aki részt szeretne venni az ifjúsági eseményen. A nagytarnai táborban is végig szolgáló Bízz Band fogja vezetni a dicsőítést, Csatári Leila és Moldován Krisztina pedig az igei üzenetet hozzák: „Mindennek megvan a rendelt ideje, és megvan az ideje az ég alatt minden eseménynek.” (Préd 3,1)




Másik program is várja az érdeklődőket, sportnapot szerveznek ugyanis Ombodon. A Királyhágómelléki Református Egyházkerület Sportnapja a hagyományoknak megfelelően a Szatmári Református Egyházmegye területén kerül megrendezésre 2018. szeptember 8- án, szombaton 10 órától.


Akárcsak tavaly, idén is az Ombodi Református Egyházközség lesz a házigazda. Előre láthatóan a következő sportágakban mérhetik össze erejüket és ügyességüket az ifjak: foci, röplabda, asztalitenisz, sakk, holland biliárd és lengő teke.


Jelentkezni lehet Jobb Domokos ombodi lelkipásztornál és egyházkerületi ifjúsági előadótanácsosnál (0746-852662), valamint Rácz Ervin egyházmegyei ifjúsági előadónál (refszatmar@freemail.hu).



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: