2016-07-07 13:24:25• hírek • Kocsis Zoltán

Szibériába szerződött a szatmári középpályás

Szibériába, a Tom Tomszk csapatához szerződött a román válogatottban is bemutatkozott Eric Bicfalvi, ezzel biztossá vált, hogy a nagykárolyi labdarúgó nem hosszabbítja meg szerződését a Dinamo csapatával.

Az FC Keizer, Mezőpetri Fink Fenster és a Nagykárolyi Victoria után a Jiulon keresztül a Steauába, majd onnan az ukrán Voliny Luck csapatába kerülő Bicfalvi pályája kissé megcsuklott a kínai Liaoning együttesénél, ám a jelek szerint bejöttek a számításai és a Dinamónál töltött fél szezon után ismét komolyabban jegyzett szinten, az orosz élvonalban folytathatja pályafutását.

A Tom Tomszk együttese két évnyi távollét után tért vissza az orosz élvonalba. A zöld-fehérek eddig már tíz új játékost igazoltak, komolyan készülnek tehát a bennmaradásért vívott harcra.

A fél millió lakosú Tomszk városa Szibéria nyugati részén, a Tom folyó partján fekszik, mintegy 5347 kilométerre Szatmárnémetitől. Igazi multikulti vidék, hisz oroszok mellett nagy számban élnek ott tatárok, ukránok, németek, csuvasok, szölkupok és hantik is.

Tomszk éves átlaghőmérséklete -1,3 Celsius-fok. Télen a hőmérő higanyszála gyakran zuhan -21 fok alá, de mértek már itt -55 fokot is. Nyáron 17, 18 foknál ritkán van melegebb - Bicfalvi jól teszi tehát, ha csomagol meleg ruhát bőven.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: