2017-02-03 09:38:18• hírek • Szatmár.ro

Szezoninditó Mike-túra

Az idei Mike-túrára idén február 4-én, szombaton kerül sor.

Mint legtöbb alkalommal, idén is a hagyományoknak megfelelően, a Mike csúcsát kívánják megmászni a szatmári Erdélyi Kárpát Egyesület tagjai.

Az utazást, mivel a vonatközlekedést még mindig nem állították vissza, személyautókkal oldják meg. A találkozó reggel 9-kor lesz a bányai úti Penny Market parkolójában. Ott osztják be azt is, hogy ki melyik autóval megy. "Lényeg, hogy csökkentsük az üzemanyag fogyasztást és védjük a környezetet"- áll a felhívásban.

Útvonal: Szatmárnémeti - Avasfelsőfalu - Luna falu - Bráda völgyi pisztrángászat (Boda Osanu) autóval.

Gyalogtúra: Bráda völgyi pisztrángászat - Bráda völgy - Kőhát gerinc - Mike csúcs - gatyafékkel vissza a Bráda völgyi pisztrángászathoz.

"Mivel, ugyancsak évmilliós hagyományoknak megfelelően, téli körülményekre lehet számítani minden résztvevőnek javasoljuk a meleg aláöltözet, meleg és vízhatlan (de legalábbis szélálló) felsőöltözet felvételét, lehetőleg vízhatlan és meleg bakancsot és lábszárvédőt. Sapkából, kesztyűből is a melegebb fajtát javasolom. A hatékony és nadrágkímélő leereszkedés érdekében jól fog a popsi-tepsi, budifedő, műanyagzsák"- írja az EKE Facebook oldalán.

További infókat, választ az esetlegesen felmerülő kérdésekre Márk-Nagy János-tól lehet kapni a janos@eke.ro e-mail címen vagy a 0721-514137-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: