2011-02-11 09:02:42• hírek • blikk.hu

Szexverseny a villában!

Míg lányok ezrei mindent megtennének, hogy címlapon szerepelhessenek, addig a plasztikcica kikészült a nem mindennapi lehetőség hallatán, mivel szerinte egyáltalán nincs helye a magazinban.

A villa lányait meglepetésként érte a hír, hogy szexi fotókon pózolhatnak, és míg Anikó rögvest edzésbe kezdett, hogy minél feszesebben domborítson, addig Szandika keményen elkezdte kritizálni önmagát.

A plasztikcica ugyanis kapásból vagy hét okot felsorolt, amiért biztosan nem mutatna jól a dögös képeken, többek között a szerinte megnyúlt mellbimbójával, a fogaival és alakjával nincs kibékülve, ezért csütörtökön reggel ki se akart kelni az ágyból, amikor megérkezett a villába a CKM csapata.

- Látom, hogy nagy a hasam, hozzá kicsi a s...ggem. Látom, hogy nagy a fejem, hozzá kicsi a szemem. Látok én mindent - hisztizett Szandika, akit csak hosszas győzködés után tudtak rávenni arra, hogy beadja a derekát, és ledobja a ruháit.

A sminkesek és fodrászok szorgos munkája után azonban úgy tűnik, a plasztikcica nemcsak a ruháit, de a gátlásait is levetkőzte, és hamar belejött a pózolásba. A CKM csapata ugyanis felvetette az ötletet, hogy ha gondolják, akár többet is mutathatnak magukból, és míg Anikó és Gigi ódzkodott, addig a két szőke villalány, Éva és Szandika azonnal ledobta a melltartóját is, és szexi, erotikus pózolásba kezdtek.

A leszbikus ölelkezések és simogatások egy perc alatt felforrósították a hangulatot a villában, és szinte már nyoma sem maradt a korábban vonakodó és önbizalom-hiányos Szandikának.

A cikk folytatását a blikk.hu olalán olvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: