2008-05-06 12:00:29• hírek • Anna Szelényi

Szex- trükkök a férfiaktól

Ki adhatna jobb tanácsot a partnered kielégítésére, mint egy férfi?

Íme, hogyan vélekednek a férfiak arról, hogy mi tenné őket boldoggá az ágyban:

A csodálatos víz

Mielőtt felszerelné az óvszert, csepegtess pár csepp vízalapú síkosítót az óvszer belsejébe, ezáltal sokkal kényelmesebben fogja magát érezni. Ha pedig szeretnéd, hogy számodra is kellemesebb legyen az együttlét, nedvesítsd be az óvszer külsejét is.

Selymes érintés

Vásárolj különböző méretű és formájú párnákat és használjatok őket támaszként a szexuális együttlétben. Általuk felfedezhetik a legelőnyösebb pozíciókat.
Mágikus kéz

Ha szeretné, hogy a kezed segítségével elégítsd ki, ne ragadj le csupán egy résznél. A férfi nemi szerv igen érzékeny, így minden téren jól jön a simogatás. Kombináld a mozgásokat és ne hagyj ki egy centimétert sem.  Ezáltal az öröm garantált lesz.

Dupla öröm

A férfiak imádják azt a pozíciót, amikor ők széken ülnek és a nő rájuk helyezkedik. Ez a típusú megközelítés a legbiztosabb módja a kölcsönös öröm elérésének.

Erotikus telefon

Amikor a legkevésbé várja, hívd fel és súgd a telefonba a legerotikusabb hangon: „Rád gondolok”. Ezek után tedd le és várd meg a fejleményeket. Minden esetre vigyázz arra, hogy a nagy izgalomban, nehogy valaki más számát tárcsázd!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: