2009-02-20 14:35:58• hírek • Impulzus.ro

Szexuális teljesítmény és munkakör

Számtalan felmérés készült a szexuális teljesítmény és a különböző foglalkozásbeliek ágyban nyújtott teljesítményéről. Tény az, hogy az egyenruhás férfiakhoz a nők valahogy mindig erőteljesebben vonzódnak. A legfrissebb kutatás eredményeiből kiderül az igazság.

 

Az.egészségügyben dolgozó férfiak partnernői azon a véleményen vannak, hogy olykor párjukra is ráférne némi orvosi tanács. Annak ellenére, hogy a dokik az orális szexben az élmezőnyben szerepelnek és meglehetősen gyöngéd szeretőkként tartják őket számon, ami az aktusok gyakoriságát illeti, az utolsók között kullognak. Nem véletlen, hogy partnernőik több mint 45 százaléka arra vágyik, hogy az előjáték és az aktus is jóval több ideig tartson. A szexuálpszichológusok állítása szerint, az orvosok azért nem remekelnek az ágyban, mert munkájukból adódóan hozzászoktak a „vészhelyzethez és a gyors menetekhez", ezért nem szeretnek hezitálni.

Az egyenruhás férfiak (rendőrök, pilóták, tűzoltók stb.) többnyire minden alkalommal nagy bravúrokat hajtanak végre. Partnernőik 85 százaléka elégedett teljesítményükkel, nem csalódnak bennük, mivel igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a hetedik mennyországban érezzék magukat. Némi hiányosságuk azért nekik is van, ők sem rajongnak az előjáték gondolatáért, olykor hajlamosak az egyhangúságra.
Erotika foglalkozás szerint

Abban az esetben, ha egy nő sok szexuális izgalomra és kalandra vágyik, az egyszerű gyári munkásra vesse ki hálóját. A felmérés adataiból kiderült, hogy 70 százalékuk szereti az újdonságokat, kísérletezőszellemű és partnere kielégülését mindennél fontosabbnak tartja. Nem is gondolnánk, hogy még a gyári munkásokat is fölülmúlják a bolti eladók, a tanárok, a művészek és a kamionsofőrök, mivel az aktusok gyakoriságát tekintve ők csinálják a legsűrűbben. Több mint 35 százalékuk naponta él szexuális életet.

Annak ellenére, hogy a többi foglalkozásbeliek nem szerepelnek a szexi toplista élmezőnyében, nekik sincs okuk aggodalomra. A szexuális érzékenység és képesség nem a munkakörben keresendő, hanem a szexuális kultúrában és a személyiség egészében, valamint abban, hogy milyen mértékben tudunk partnerünkre hangolódni.

(Impulzus.ro)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: