2012-07-18 08:56:40• hírek • Szatmár.ro

Szexuális ajánlatokkal zaklatják Toncsit

Két órán keresztül hallgatták ki kedden délután a VIII. kerületi rendőrkapitányságon Bálint Antóniát. Az egykori szépségkirálynő azért fordult a hatósághoz, mert megelégelte, hogy egy rajongója évek óta zaklatja őt.

- Hét évvel ezelőtt kezdődött az egész. Egyszer csak SMS-t kaptam valakitől, akinek az üzenete igen erőteljesen szexuális tartalmú volt. Nem mondom, hogy vulgáris lett volna, de tény, hogy kellemetlenül érintett. Aztán ezek az üzenetek hirtelen megszaporodtak - mondta a Blikknek Bálint Antónia, aki azt is elárulta, zaklatóját soha életében nem látta, legalábbis nem tud róla.

- Fogalmam sincs, hogy néz ki a fiatalember, azt sem tudom, hol találkozhattunk pontosan, de tény, hogy bizonyos időközönként elkezd bombázni az üzeneteivel. Nem mondom, hogy mindennaposak a zaklatások, előfordul, hogy hosszú hónapokig nem is jelentkezik, de aztán csak újra beindul. Érdekes, hogy mindig ugyanarról a számról ír, vagyis ezek szerint nem tartott attól, hogy egyszer csak a rendőrséghez fordulok - magyarázta Toncsi, aki hét év után mégiscsak úgy döntött, megpróbálja leállítani zaklatóját.

- Iszonyatosan fárasztó volt számomra ez a kihallgatás, minden energiámat leszívta. Hét év történéseit kellett felidéznem, összefoglalnom, ami nem volt egyszerű, de úgy tűnik, jó úton halad az ügy. A rendőrségnek sikerült azonosítania a szám tulajdonosát, így pedig már könnyen meglesz a zaklató - számolt be a fejleményekről Bálint Antónia.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: