2011-05-20 06:51:43• hírek • Blikk.hu

Szextippeket adott Éva

Csókolózni tanította Barbarát Éva. A villa egykori törtetője pár órára visszaköltözött a luxusbörtönbe, és mint egy igazi jó barát, külön-külön mindegyik hölgyön számon kérte, mennyire komolyak a szándékai Alekosszal. Miután pedig megbizonyosodott arról, hogy a lányok teljesen odáig vannak barátjáért, hasznos tanácsokkal látta el őket.

Hiszen ki más ismerné jobban az okostojás legmerészebb szexuális vágyait, mint Éva, a két egykori villalakó ugyanis minden titkát megosztotta egymással. Egy-egy alkoholmámoros este után pedig Alekosz nem csupán szavakkal, hanem tettekkel is kifejezte, hogy az ágyban mik az igényei.

Barbara először egy kicsit zavarban volt, amikor Éva felajánlotta neki, megmutatja, Alekosz számára milyen egy igazi érzéki csók, de végül belement a játékba.

– Na gyere, megmutatom! – mondta Éva, és ajkát már oda is nyomta Barbara ajkához, a legutolsó pillanatban viszont odatette a kezét a lány szájára, így imitálva a csókolózást.

Barbara kissé félénken, de tudásra szomjazva figyelte Éva tanácsait, aki azok után, hogy túl voltak első leckén, tovább folytatta az előadást.

– Hányszor csókolóztál már vele? És mit éreztél, miközben megcsókolt? Megmondom, miért kérdezem, mert szerintem egy csókból azonnal el tudod dönteni, hogy vonzó-e számodra szexuálisan egy férfi.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Barbara és Éva a szexről beszélt
Barbara és Éva a szexről beszélt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: