2011-05-23 10:59:20• hírek • www.blikk.hu

Szex helyett aludt Alekosz

Végre bebizonyosodott, kizárólag a szája nagy Alekosznak, mert amint a tettek mezejére kellene lépni, megfutamodik.

A villa okostojása már több mint fél éve kénytelen nélkülözni a szexet. A nézők eddig azt hihették, azért, mert nem talált magának olyan partnert, aki hajlandó lett volna vele ágyba bújni, de úgy tűnik, ez nem igaz. A hétvége folyamán kétszer is lett volna alkalma kiengedni a fáradt gőzt, és végre bebizonyítani, mekkora lepedőakrobata, Alekosz azonban a szex helyett az alvást választotta.

Villaléte alatt pedig naponta többször is könyörgött a lányoknak azért, hogy összebújjanak vele. Az okostojás kizárólag szexet akart, mindig, minden körülmények között. Nem számított, hogy szőke vagy barna, idősebb vagy fiatal, Ale­kosz mindenkire kivetette a hálóját, aki csak betette a lábát a villába.

- Nem lenne kötöttség, csak amíg itt vagyunk, hetente háromszor-négyszer összebújhatnánk. Neked is jó lenne, meg nekem is. Na, mit szólsz hozzá? - tette fel a kérdést Zsófikának, de ugyanezt hónapokon keresztül kérdezgette Évától is. Szandikával ugyan volt egy futó kalandja, többször csókolóztak, sőt a nyugiszobában eljutottak az előjátékig is, de végül nem lett semmi a dologból.

Most viszont négy gyönyörű nő várja remegve, hogy mikor adhatja át magát Alekosznak. Úgy tűnik azonban, hogy a szexisten beijedt. Legalábbis más magyarázat nem lehet arra, miért nem élt az alkalommal, és vitte ágyba választott­jait. A hétvége folyamán ugyanis Veronika és Magdi is kész lett volna lefeküdni vele, Alekosz azonban ezt nem akarta.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: