2011-05-25 08:42:50• hírek • www.blikk.hu

Lenyúlják Alekosz millióit

Alekosz édesanyja
Alekosz édesanyja

Alig egy hét múlva már nem biztonsági őrként, hanem újdonsült milliomosként lépi át a villa kapuját Alekosz.

A valóságshow-hős maga sem fogja fel, hogy mekkora lehetőséget kapott az élettől, pedig egy saját lakás, egy autó és havi egymillió forint jóval több, mint amit Alekosz valaha a 84 ezer forintos fizetéséből megvásárolhatott volna.

Vele ellentétben azonban a rokonok, közeli barátok már dörzsölik a tenyerüket, és alig várják, hogy jobbnál jobb ötleteikkel - amelyekhez természetesen Alekosz biztosítaná a tőkét - felkeressék az okostojást. De nem csupán a befektetők, hanem a kölcsönkéregetők, sőt Alekosz szabadulásának közeledtével azok is bejelentkeztek, akiknek állítólag az okostojás és családja tartozik. Alekosz édesanyja már előre tart attól, mi lesz, ha fia hazamegy, egyrészről természetesen alig várja, hogy főzhessen egy finomat neki, másrészről viszont készül arra, hogy alaposan átbeszéljék az anyagiakat.

- Néha úgy érzem, hogy addig jó, amíg Alekosz a villában van. Addig ugyanis senki nem tud kölcsönkérni tőle, vagy tömni a fejét a jobbnál jobb ajánlatokkal. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, Alekosz arra költi majd a pénzét, amire akarja, de nem szeretném, ha a jó szíve miatt szépen-lassan kölcsönadogatná az egész összeget - mondta a Blikknek Vája, aki korábban azt is elárulta, ha fiuk valóban nekik akarná adni a pénznyereményt, ők sem fogadnák el.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: