2018. április. 20., péntek
Névnap:
2012-11-17 07:47:05• hírek • Blikk.hu

Szexőrült rajongók zaklatják az X-Faktor bombázóit

Kitüntetett figyelemmel kell vigyázni az X-Faktor két fiatal énekesnőjére. Az Antal Timi és Csobot Adél iránti rajongás ugyanis kezd aggasztóvá válni. A még versenyben lévő két tehetségre naponta órákat várnak az X-Faktor ház előtt, olyan férfiak is, akiknek rajongása kezdi átlépni az egészséges kereteket.

- Van néhány furcsa figura, akik teljesen odavannak Timiért és Adélért. Sokszor észrevesszük, hogy itt strázsálnak a Corvin-sétányon, ahol a versenyzők laknak - árulta el egy neve elhallgatását kérő stábtag, aki azt is hozzátette: az még ijesztőbb, hogy néhányukat már arcról ismerik, vagyis rendszeres visszatérők.

- Egy visszafogott megjelenésű 25 év körüli srác például egyik nap korán reggel érkezett. Be akart menni Csobot Adélhoz. Azt mondta, mindenképp személyesen kell találkoznia vele. Természetesen nem jutott be.

Nem adta fel, az ajtó előtt posztolt. Nem sokkal később, amikor Adél és még pár ember a stábból sietve jött ki az épületből, megpróbálta őt feltartóztatni, de a többiek szóltak, hogy engedje el. Szerencsére nem erőszakoskodott - mesélte informátorunk. Elmondása szerint a fiatalember késő estig a ház előtt várta, hogy a versenyző visszatérjen. De a stábtag azt is elmondta, nem ez volt az egyetlen eset, amikor az elszánt rajongó nem elégszik meg az autogrammal, pár kedves mondattal.

Többször előfordult már Antal Timivel és Csobot Adéllal is egyaránt, hogy megpróbáltak bejutni hozzájuk, vagy a rajongók egyszerűen lerohanták őket.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: