2011-08-03 09:14:00• hírek • Blikk.hu

Szexőrült pszichopata zaklatja László Attilát

Egy szexőrült pszichopata férfi üldözi László Attilát és barátnőjét! A Csillag születik győztesének édesapja a Blikknek elmondta, már annyira eldurvult a helyzet, hogy rendőrségi védelmen gondolkozik a család.

- Van egy elmebeteg, aki Attila összes rajongóját folyamatosan fenyegeti. Megkértük, hogy állítsa le magát, de hiába. Azóta egyre durvább és félelmetesebb dolgokat csinál - sóhajtott idősebb László Attila.

- Készített egy rajongói oldalt, amit úgy állít be, mintha a fiam hivatalos oldala lenne. Erre írogatja Ati nevében a baromságait. De nemcsak őt, hanem már a barátnőjét is megtalálta. Feltette a kislány adatait a netre, minket pedig az éjszaka kellős közepén hívogat telefonon.

Az, hogy bennünket megtalál, nem érdekel. Ha elkapom, akkor úgyis megtapasztalja, hogy mi a magyarok istene, azt tuti. De hogy a fiam barátnőjének és a családjának is rettegnie kell miatta, az már minden határon túl megy. Már az ő nevében is rendszeresen írogat: azt írja, hogy várja a címén a csődöröket. Akinek gyereke van, az el tudja képzelni, hogy ez mennyire veszélyes dolog. Bárki bármikor odamehet hozzá, és...

Attila teljesen ki van akadva. Nagyon fél, hogy megtámadja ez az elmeháborodott a barátnőjét valahol. A kislány szülei is teljesen ki vannak borulva. Naponta többször is beszélünk telefonon, hogy meggyőződjünk arról, hogy jól vannak-e a gyerekeink - mondta felháborodva az édesapa.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


László Attila
László Attila


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: