2012-07-23 09:04:15• hírek • Blikk.hu

Szexmániás Ganxsta húga

Ganxsta Zolee (46) húga, Zita (17) egyre jobban hasonlít a bátyjára, legalábbis ami az életről alkotott véleményét illeti.

Az tökéletesen látszik a tini legismertebb közösségi oldalon látható adatlapján, hogy ő éppen olyan akar lenni, mint testvére, a botrányhős, szexmániás felnőtt, akinek az élete - persze csak gyermeke születése előtt - a nők és a bulik között zajlott hosszú évekig.

A fotók között sorjáznak a keményen szexuális beállítottságú képek, sugárzik a kőkemény erotika, ugyanakkor Zita úgy érzi, nincs semmi különös abban, hogy olykor pornográf tartalmú képeket töltöget fel az internetre. Pedig ha rákattint az ember az oldalra, azonnal egy szeretkező párt lát maga előtt, ami bizony meglepő látványt nyújt.

- Jaj, azokon a képeken nem én vagyok. De egyébként sincs benne semmi, egyáltalán nem gáz, ezek csak fotók - kezdte nevetve lapunk kérdésére Zita, aki saját bevallása szerint is nagyon jó viszonyt ápol testvérével. - Nagyon jóban vagyunk, minden hét végén találkozunk. Rettentő jó szíve van neki, én ugyanis úgy ismerem, mint senki más.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: