2009-05-11 16:57:32• hírek • (X)

Szexi pizzák szigete

Kóstold meg a Moara cu Noroc vendéglő pizzakülönlegességeit és nyerj egy álomnyaralást Hajdúszoboszlóra.

Azok a kedves vendégek, akik június 6-ig pizzát rendelnek tombolajegyet kapnak, amellyel hangulatos hétvéget nyerhetnek egy háromcsillagos hotelben a magyarországi fürdővárosban. A sorsolásra június hatodikán kerül sor,  a nyeremény június 19-22 közötti periódusra érvényes.

Az Avram Iancu utca 2 szám alatti Moara cu Noroc vendéglőben lehet kapni a városban egyedülálló szexi pizzákat. A Szatmár.ro csapata kipróbálhatta a különleges ízeket. A hely pizza-különlegessége fatálon kerül a kedves vendég asztalára bőségesen megszórva gombával, sonkával és finom, olvasztott sajttal, a lágy omlós tészta fölött.

A hely specialitása fatálon kerül a kedves vendég asztalára

Kétféle szósszal fogyaszthatjuk a hatalmas pizzaszeleteket, különösen érdekes a házilag készült paradicsomszósz, amely natúr ízvilágával bűvöl el. A fehér színű szósz pedig a fokhagyma hamisítatlan ízét csempészi az ínyencek asztalára. A szexi pizza igazán laktató, kiadós vacsorának is kiválóan beillik.

Ha tovább szeretnénk fokozni a csábító hangulatot, a pizzán kívül a hölgyek és urak erotikus desszert költeményekkel is meglephetik egymást, többek közt a Káma Szútra is felszolgálásra kerül. Azok pedig, akit megérezték a zsebükön a gazdasági válságot, ők sem maradnak le a finomságokról. A Válság-ellenes pizza alig 4,5 lejbe kerül, finom olívaolaj és fokhagyma díszíti a tetejét.

Bőségesen megszórva gombával, sonkával és sajttal

A nagyon hangulatos szórakozóhely szolid áraival szinte csalogatja a vendégeket. Udvarias a kiszolgálás, az étel szépen tálalva került elénk, és az ízekre nem lehetett panaszunk. Nem véletlenül kedvelik az emberek ezt a vendéglőt. Ideális helyszín meghitt beszélgetések, és nagyobb társas összejövetelek számára is. Ha Ön is kíváncsi arra, hogy mitől lesz egy pizza valóban szexi, térjen be a Moara cu Noroc vendéglőbe, amely naponta 8 és 24 óra között várja a kedves vendégeket. Az étterem pikáns kínálatban a Szatmár.ro csapata sem csalódott.

A szexi pizzákhoz nagyon könnyű hozzájutni, hiszen a Moara Cu Noroc étterem a finomságokat ingyen házhoz is szállítja. Rendelést leadni a 0735-788-133 és a 0753-788-133-as számon lehet.

Udvarias a kiszolgálás, az étel szépen tálalva került elénk

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: