2012-12-31 09:50:24• hírek • Blikk.hu

Csobot Adél az X-Faktor igazi nyertese

Hiába lett harmadik helyezett az X-Faktor 2012-es versenyében Csobot Adél, a jelek szerint ez a tehetségkutató utóélete szempontjából cseppet sem számít.

A nagykárolyi lány ugyan lemaradt a győzelemről a műsorban, Oláh Gergő szavazói erősebbnek bizonyultak, mint ahogy Antal Timi is megelőzte őt, így még a legjobb énekesnő megtisztelő pozícióját sem zsebelhette be. Ennek ellenére boldog lehet, hiszen amellett, hogy körbeveszik a rajongók, százezreket keres hetente.

A fiatal sztárnak ugyanis, aki újra divatba hozta Magyarországon a szvinget, annyi fellépése van, hogy annak alig lehet eleget tenni, míg a dobogó első fokáról épphogy lemaradó Antal Timinek szinte semmi munkája nincs, emiatt az elmúlt napokat nem is töltötte Magyarországon. 

Adél körül éppen olyan felhajtás van, mintha ő diadalmaskodott volna, ő vitte volna haza a tizenkétmilliós főnyereményt, az autót és a mesés álomutazásra jogosító kupont. Mindezt pedig úgy, hogy Zámbó Krisztián mellett ő kapta a legtöbb kritikát a hónapokig tartó megmérettetés során.

- Hatalmas hendikeppel indultam a műsorban. Sok kritikát kaptam az elején, rengetegen támadtak, de arra vagyok a legbüszkébb, hogy ezt megfordítottam. Sikerült! - mondta lelkendezve a Blikknek Adél. Az énekesnőt meglepte az a mérhetetlen szeretet, ami felé irányult az elmúlt hetekben. Menedzsere csak kapkodja a telefont, hogy minden felkérésre reagálni tudjon.

A cikk folytatásáért látogass a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: