2013-12-04 20:55:08• hírek • Blikk.hu

Szexi nővé érett Csobot Adél

Sosem volt még ennyire szexi Csobot Adél, mint mostanában. Sokkal nőiesebben mozog és pózol a róla készült fényképeken, mint ezelőtt bármikor.

Már az X-Faktor-beli fellépése is különleges volt, hiszen miközben új dalát, a Forog a film című számot énekelte, hirtelen megszabadult a szoknyájától, és egy szál bodyban táncolva folytatta az előadását. Mindenki megcsodálhatta nőies formáit, amit Adél büszkén vállal.

Az énekesnő legújabb imázsfotóin még merészebb ruhákba bújt, mint az RTL Klub tehetségkutatójának színpadán. Az egyik beállításon például pontosan kirajzolódik a Marilyn Monroe legendás jelenetéhez hasonlóan fellibbenő szoknya alól Adél formás feneke. A képeket SP, azaz Éder Krisztián készítette.

- Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy azért én még mindig ugyanaz a lány vagyok, ugyanaz maradtam, mint aki voltam. Annyi történt, hogy most megmutatom, tudok egy fokot feljebb lépni - kezdte Csobot. - Amikor Magyarországra költöztem, sokan kérdezték, hogyan boldogulok egyedül Budapesten. Azóta viszont eltelt egy év, és fel kellett nőnöm, emellett pedig volt párkapcsolatom is. Ez idő alatt előjött az igazán nőies oldalam - tette hozzá a dögös vörös.

Adél közben a zenei pályán is igyekszik maradandót alkot. A nőiesedéssel párhuzamosan kiadott egy Szenes Iván-feldolgozásalbumot, és ugyebár megjelent a legújabb dala is.

- Szeretném, ha az emberek már nem azt a 18 éves lányt látnák bennem, aki csak csicsereg és fecseg. Persze ez is én vagyok, de egy másik oldalamat is meg akarom mutatni - magyarázta a csinos fiatal tehetség.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: