2008-12-22 18:35:11• hírek • www.ma.hu

Szexi naptárt készített

Van már választék! Bódi Sylvi és Kiszel Tünde után Kustánczi Lia is beállt a naptárt készítő szépségek sorába, és az idén először kiadott egy szexis képekből álló kalendáriumot.

Hogy sikerül-e konkurálnia Tünci már hagyományokra visszatekintő éves naptárjával egyelőre nem tudni. Még az is lehet, hogy gyönyörű és szexis képeivel alul marad a naptárkirálynővel szemben, aki az idén a korábbiaknál valamivel igényesebb kiadványt kínál rajongóinak.

A fekete szépség elég sokat megmutatott tökéletes domborulataiból, ezért valószínűleg nem csak heccből kerül a kalendárium a férfiaknak szánt ajándékok közé a fa alá. - Úgy éreztem, hogy a karrieremben most jött el az a pillanat, hogy kirukkolhatok egy önálló naptárral. Igényes és nagyon szexis, de nem közönséges naptárat akartam készíteni és ezért mindent meg is tettem. Még azt is elviseltem, hogy vacogtak a fogaim, amikor a fényképezés alatt 15 Celsius fokos vízzel locsolgattak - kommentálta a fotózást Lia.

A mostanában szingliként élő lány szerint érdekesek a férfiak - fájlalja, hogy olyan kijelentéseket tesznek a románc kezdetén, amiket nem gondolnak át rendesen. Életvitelüket sem tudták összeegyeztetni párjával - árulta el Lia korábban a Napi Ásznak.
A modell szerencsére nem búslakodik otthon a szakítás után, hiszen bőven van alkalma megjelenni vidám eseményeken. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy party remek ismerkedési lehetőség. Persze azért kellemetlen élménye is volt már a csinos lánynak. Ám Liát nem tántorította el, hogy nemrég egy fiatalember túl heves udvarlásával zaklatta...

Kustánczi Lia naptárat adott ki.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: