2013-04-12 08:33:03• hírek • Blikk.hu

Dévényi: Minden nap injekcióznom kell magam

Alaposan megijesztette környezetét mindenki Tibi bácsija, Dévényi Tibor, amikor egyre gyengébb lett, s rosszullétek kerülgették.

A kórházat szerencsére megúszta, ám miután nagyon felment a vércukorszintje, egy ideje mindennap injekcióznia kell magát. A beadott szer igen jót tesz, mert elveszi az étvágyát, és rendezi az inzulinháztartását is.

A retro-dj. egyre gyakrabban panaszkodott fáradtságra, és a kilók is visszaszaladtak rá. Nemcsak fiai, de barátnője, Bea is aggódott érte, és egy pont után már a jó tanácsok sem segítettek.

Persze az éjszakába nyúló partik, fellépések sem használtak neki, a sok munka miatt nem tudta tartani a diétáját sem, mint ahogy mozogni sem volt ideje. Nem tagadja, ő is megijedt, ugyanakkor rájött, hogy ebben a korban sem késő elkezdeni vigyázni az egészségre, amit nagyon tud tanácsolni korosztályának.

- Nem értettem, mi történik velem, hiszen igyekeztem tartani a diétát, amit a hajtás miatt nem mindig sikerült - vallotta be a Blikknek a retro-dj., aki a kezelés óta már sokkal jobban van, és ideális súlya is kezd visszatérni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: