2011-03-29 10:22:07• hírek • Blikk.hu

Szexajánlatok Kökény Attilának

A felkínálkozók nem tudják, hogy a rajongói oldal levelezését felesége kezeli.

Szexuális ajánlatokkal bombázzák Kökény Attilát. 2010 legjobb férfihangjának naponta kell elhárítania a rajongók egy- és kétértelmű ajánlatait, az énekes ugyanis felettébb népszerű a gyengébbik nem körében is. Persze Attila egyértelműen nemet mond, hiszen boldog házasságban él, és családját sohasem kockáztatná még egyszer. Pár évvel ezelőtt egyszer félrelépett, de az akkori kaland többszörösen megbosszulta magát, volt szeretője még a feleségét is megtámadta.

- Szinte naponta jön olyan ajánlat, amely többről szól, mint gratuláció. Volt arra példa, hogy egy nő egyszerűen bedugta a nyelvét a számba, amikor puszit kért, de voltak olyanok is, akik egyenesen közölték, szexelni szeretnének velem, és ne aggódjak, nem tudja meg az asszony - mesélte a döbbenetes pillanatokat Attila, aki nemcsak személyesen, de az interneten is ennyire népszerű.

Az ott próbálkozó hölgyek azonban egyet nem tudnak: mégpedig hogy a Kökény Attila hivatalos rajongói oldal című Facebook-lap kezelője Attila felesége, Aranka, aki egyelőre jól viseli, hogy a férjét ennyien el akarják csábítani tőle.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: