2011-05-17 08:55:11• hírek • www.Blikk.hu

Pénzéhes prosti hajt Alekoszra

Átvágja a testvérpár Alekoszt, a villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még szingliségével kapcsolatban is hazudott hercegének, mint kiderült, a villán kívül több vasat is tart a tűzben.

- Arculcsapásként ért, amikor szembesültem azzal, hogy a testvérpár modellnek adja ki magát. Pontosan tudom, hogyan keresik a kenyerüket, már csak azért is, mert két éve párkapcsolatban élek Beatrixszel. Ő itthon, Magyarországon, a húga pedig külföldön dolgozik prostituáltként - mondta a Blikknek Attila, aki egyszerűen nem tér magához, mióta szembesült Beatrix hazugságaival.

- Két évvel ezelőtt a kuncsaftja voltam. Összemelegedtünk, egyre gyakrabban találkoztunk, reménykedtem abban, hogy egyszer sikerül jó útra térítenem, és normálisan működhet majd a kapcsolatunk - tette hozzá reménykedve Attila.

- Az elmúlt két hétben rájöttem arra, hogy nem csupán én támogatom így, hanem rajtam kívül három férfi, vagyis egyszerre több vasat tart a tűzben. Felkerestem a legjobb barátnőjét, mert nem akartam elhinni, de a lány sajnos megerősítette a híreket. Nem elég, hogy a szemébe hazudik Alekosznak, még engem is megcsal - tette hozzá a férfi, aki az elmúlt két évben közel négymillió forintot áldozott arra, hogy Beatrixnek segítsen egyenesbe hozni az életét.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: