2010-04-13 11:24:07• hírek • Szatmar.ro

A potencia természetes titka

Potens, potensebb, legpotensebb. Vajon egy férfi, csak akkor férfi, ha a legpotensebb? Természetesen nem, de a vélemények megoszlanak. Nézzük, mit is jelent a potenciazavar.

Abban az esetben, ha egy férfi huzamosabb ideig képtelen a szexuális együttléthez szükséges erekcióra és annak fenntartására, potenciazavarról beszélünk. A szexuális teljesítőképesség egy férfi életében vissza-visszatérő téma. Napjainkban a potencianövelő szerek, készítmények, módszerek megannyi tömkelegével bombázzák a férfiakat. Térségünkben ez a betegség, az orvosok által nyilvántartott férfiak több mint 50% -át érinti. Sokan közülük a gyógyszerek hatásában, mások a szex-shopok által kínált termékekben vagy afrodizákumokban bíznak. A legrosszabb esetben ezt a bökkenőt nem veszik komolyan mondván, valahogy majd csak „helyreáll magától". Ez azonban átmeneti mentőöv lehet.

A német Walter B. biológus professzor egy páratlan kezelési móddal rukkolt elő, melynek során csak természetes anyagokat használ, és ez meglepően jó hatással van a férfi szervezetre. A kezelés kezdete előtt, mint minden tünetnél, betegségnél, ebben az esetben is célszerű kideríteni, milyen problémák állnak az erekciózavar hátterében. Ez lehet prosztata gond, hormonális zavar, cukorbetegség, artériás sérülés, vénás szűkület, szívelégtelenség vagy akár neurológiai zavar.

A professzor szerint, a potencia karbantartásához az első megelőző lépés a megfelelő táplálékok helyes módon és adagban történő fogyasztása. Cseppet sem meglepő módon, az ő kezelési módszere is a lemondásról szól. Azt javasolja, hogy a férfiak mondjanak le az állati eredetű zsírok és a sertéshús fogyasztásáról, helyüket a gabonafélék, a zöldségek és a gyümölcsök vegyék át, ezen belül különösen jótékony hatása van a diónak és a mogyorónak. Azt ajánlja, hogy naponta több alkalommal egyenek napraforgómagot, mivel az káliumot, kalciumot, magnéziumot, E- és B1-vitamint tartalmaz. Ezek a nyers táplálékok a szervezet számára nélkülözhetetlen enzimeket tartalmaznak. A saláták és különösképpen a savanyú káposzta, napraforgóolajjal vegyítve, minden energiatermelő hatásos ásványi anyagot magába foglal, valamint E-vitamint is tartalmaz, amit a potencia vitaminjának, forrásának is neveznek. Kevés férfi tudja, hogy a savanyú káposzta leve a központi idegrendszer fejlődéséhez nélkülözhetetlen hatóanyagokat tartalmaz, melynek hatására a szexuális teljesítőképesség is fokozódik.

A professzor további javaslata, hogy mondjanak le a dohányzásról, mivel a nikotin megvastagítja a véredények falát, ez pedig meggátolja a megfelelő vérkeringést a medence környékén. Végeredményben elmondhatjuk, lényeges, hogy az erősebbik nem képviselői pozitívan gondolkodjanak, soha ne mondják azt, hogy nincs megoldás, és higgyék el, szeretni annyi, mint legyőzni a félelmet.


A szexuális teljesítőképesség egy férfi életében vissza-visszatérő téma

A szexuális teljesítőképesség egy férfi életében vissza-visszatérő téma


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: