2010-08-18 14:19:27• hírek • Szatmár.ro

Szex és természetközeliség

A szexuális szokásokra vonatkozó legfrissebb felmérések adataiból kiderül, hogy a rusztikus környezetben, vidéken vagy hegyvidéken töltött nyaralás jelentősen javítja a szexuális élet minőségét.

A Nagy-Britanniában készült felmérésből kiderült, hogy azok a párok, akik vidéki környezetben nyaraltak, hazatérésüket követően szexuális életük jelentős javulását tapasztalták. Ezért sokan fontolóra vették, hogy rusztikus környezetbe költözzenek, vagy legalább annak közvetlen közelében éljenek. A megkérdezettek 40 százaléka azt nyilatkozta, hogy a természetben töltött idő felvillanyozta az érzékeiket és jelentősen növelte a kalandvágyukat. 35 százaléka pedig úgy vélte, hogy szexuális életük nagy változáson ment keresztül, mióta vidékre költöztek.

A „Cuntry Living" kutatói, felmérésükbe 1000 városi és vidéki környezetben élő személyt vontak be. A megkérdezettek több mint 80 százaléka meg volt győződve arról, hogy a vidéken töltött idő nemcsak a szervezetükre és az életminőségükre volt jótékony hatással, hanem a szexuális teljesítményükre is. Akik vidékre költöztek, 44 százalékuk bevallása szerint több időt töltenek partnerükkel, 38 százalékuk szerint az érzelmi életük fejlődésnek indult, ennek következményeként jóval kevesebbet veszekednek, mint annak előtte.

A felmérés adatainak véglegesítése után a szakértők arra a következtetésre jutottak, hogy a városnak megvan ugyan a maga varázsa, de jóval több lehetőségük adódik a szerelmeskedésre azoknak, akik a természet közvetlen közelében élnek. A városi élet megváltoztatta az embereket, megfeledkeztek a természetközeliségről, szinte csak a munkájuknak élnek, ennek pedig az lett a következménye, hogy termékenységi (szexuális) problémáik adódnak, és a gyermekáldás érdekében sok esetben szakemberekhez kell fordulniuk. Ezzel szemben a vidéki környezetben élő emberek nagyon jól tudják, hogy vajmi kevés erőfeszítésre van szükségük annak érdekében, hogy az érzékeket felkorbácsolják és csúcsformában tartsák.

Azok, akik ismerik a természet csendjét, az életnek ezt az ősi oldalát, értékelik az élet nyújtotta élvezeteket, így a szexet is. A vidéki élet szexuális életre gyakorolt jótékony hatása valószínűleg a friss levegőnek, a felszabadultság érzésének is köszönhető - hangoztatták a felmérés készítői. A város mesterséges fényforrásai és a tömbházlakások zárt szobái helyett, sokan szívesebben válasszák a szabad ég alatt történő szeretkezést. Hiszen a természet jóval szebb ingert nyújt szex közben, mint a tömbházlakások falai. A rohanást nélkülöző, természetes környezet valószínűleg sok pozitívumot csempészhet szerelmi életünkbe, ennek köszönhetően jóval több intimitásban és szenvedélyben lehet részük.


A természetes környezet sok pozitívumot csempészhet szerelmi életünkbe

A természetes környezet sok pozitívumot csempészhet szerelmi életünkbe


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: