2009-10-01 16:13:25• hírek • Szatmar.ro

Szex és mesterség kapcsolata

Közhelynek számít, hogy az egyik legősibb mesterség a prostitúció. Számtalan felmérés készült arról, hogy a különböző foglalkozások és mesterségek képviselői mikét teljesítenek az ágyban. Melyek azok a területek a szexben, ahol igazán jól boldogulnak más foglalkozásbeliekkel ellentétben.

A nők többsége ellenállhatatlan vágyat érez az egyenruhás férfiak iránt, mások a művészeket részesítik előnyben. Ez leginkább attól függ, hogy a nő mire vágyik az ágyban. Az egyenruha egyfajta szexuális szexepil, míg a művészek laza, könnyed öltözete és magatartása érzékiséget és gyengédséget sugall. A kielégítő nemi életre vonatkozó felmérések tanúsága szerint, azok a nők vannak maximálisan megelégedve szexuális életükkel, akiknek párja menedzser, művész, technikus vagy kamionsofőr.

A szexuálpszichológusok arra keresték a választ, hogy melyek azok a tényezők amelyek miatt ezek a férfiak átlag fölött teljesítenek az ágyban. Elsőként a művészek szexuális szokásait helyezték nagyító alá. A művészek partnerei azt állítják, hogy azok erőssége az előjátékban van és mindig a nő kívánságait, kielégülését tartják szem előtt. Ezen tényezőknek is köszönhető, hogy az orális szexben eget rengető teljesítményre képesek. A számtalan pozitívum mellett azonban meg kell említenünk egyik fő hátrányukat, mégpedig azt, hogy a művészek átlagosan hetente mindössze egyszer szexelnek. Ezért cseppet sem meglepő, hogy az aktusok gyakoriságot tekintve a ranglista végén kullognak. A művészek alaptermészetükből adódóan érzékeny, spontán és az élet élvezeteit kedvelő emberek, akikből a legjobb szeretők válnak. Szerencsések, mivel az ihlet szex közben is előbújik belőlük.

A művészek érzékeny, spontán és az élet élvezeteit kedvelő emberek.

A szextoplista második helyezettjei a technikusok, vagy műszerészek és a kamionsofőrök. Az aktusok gyakoriságát tekintve lepipálják a művészeket, ők ugyanis hetente többször élnek nemi életet. A kamionsofőröket nagyfokú lendület és hevesség jellemzi, nem szeretik az akciót félbehagyni. A technikusok pedig igazi „szexmesterek”. Az apró részletekre is figyelnek, az átlagtól jóval kifinomultabb érzékekkel rendelkeznek. Mindezek ellenére ők sem nevezhetők tökéletes szexuális partnernek, nem jellemző rájuk az utójáték mivel az aktust követően szinte azonnal álomba zuhannak.

Azok a nők, akik az élvezeteken kívül több figyelmességre, simogatásra és ölelésre vágynak, válasszanak maguknak egy menedzser partnert. Ezek a férfiak a nagy többségtől eltérően elhalmozzák partnerüket öleléssel, gyengédséggel, nem utolsó sorban az előjátékra is nagyobb hangsúlyt fektetnek. A szexuálpszichológusok azt állítják, hogy a menedzserek ezen szexuális magatartás azzal hozható összefüggésbe, hogy ők jobban eligazodnak az emberi, ezáltal pedig a női természet labirintusában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: