2010-07-22 09:55:38• hírek • Szatmar.ro

Szex és kölcsönösség

Bizonyára egy tucatnyi cikket olvastál már arról, mit kell tenned az ágyban annak érdekében, hogy a szerelmi légyott partnerednek és neked is kielégítő legyen. Hogyan pezsdítsd fel a megszokott szexuális életed olyan módszerekkel, amelyek kirobbanó hatást eredményeznek.

Ezúttal szakítunk a megszokással és a hagyományos tippektől eltérően arról fogunk szót ejteni, milyen részletekre kell figyelned, mit kell elkerülnöd annak érdekében, hogy minden az elképzeléseitek szerint alakuljon.

Ne színlelj orgazmust. Annak ellenére, hogy a szexfilmekben az orgazmusok igen „látványosak", senki sem kéri tőled, hogy te is hasonló jeleneteket produkálj. Ne feledd, hogy szerelmeddel létesítesz szexuális kapcsolatot, nem pedig egy színésszel egy pornófilmforgatás kellős közepés, ahol szinte megkövetelik tőled a grandiózus orgazmussorozatot. Mindenki maradjon hű a saját szexuális stílusához. Van, aki a mámor pillanatában halk sóhajjal jelzi párjának, hogy a gyönyör kapujában toporog, mások az állatvilágból imitált hangjelzésekkel jelzik, hogy már az üveghegyen is túl jutottak. Kerüld a jeleneteket, maradj önmagad és érzed jól magad. Egy olyan kapcsolatban, amely őszinteségre és bizalomra épül, nincs szükséged szintlelésre és arra sem, hogy partnered valamint önmagad is becsapd.

Ne gondolj másra szex közben. Ha azt gondolod, hogy partnered nem veszi észre, ha szex közben gondolataid más helyen kalandoznak ahelyett, hogy átadnád magad az önfeledt élvezeteknek, akkor nagyot tévedsz. Felejtsd el a munkahelyi gondokat. A hétköznapi teendőknél még elszomorítóbb, ha az aktus alkalmával egy másik személyre gondolsz. Ez már komolyabb problémákat vet fel. Annak érdekében, hogy a szexet valóban élvezni tudd, hagyd magad mögött a napi feladatokat, a stresszt és add át magad partnered, a szex és az orgazmus mámorító pillanatainak.

Ne alkalmazz olyan jeleneteket, helyzeteket, melyekkel nem értesz egyet. Egy kapcsolatban a lehető legjobb, ha a párok mindig elmondják mire vágynak, mit szeretnének kipróbálni, de ezeket csak közös megegyezés alapján lehet gyakorlatba ültetni. Amikor azt érzed, hogy az, amit partnered kér tőled jóval több, mint amit te hajlandó vagy neki nyújtani, ne félj nemet mondani. Előtte feltétlenül beszéljétek meg, ha úgy érzitek, hogy párotok valamilyen okból kifolyólag ódzkodna egy új gyakorlat beiktatása előtt. A szexben is kettőn áll a vásár, az élvezetet pedig mindkettőtöknek jár.

Ne pattanj ki az ágyból, mihelyt véget ért a szexuális együttlét. Valóban higiénikus, ha egy szexjelenet után zuhanyozni mész, de adjatok időt egymásnak arra, hogy a testetek kissé lenyugodjon. A nők vágynak az utójátékra, néhány ölésre, gyengéd csókra, ami bizonyítékul szolgál arra, hogy az együttlét valóban felemelő érzés volt. A „hirtelen kipattantós" magatartással megsértheted a partnered, mint aki jól végezte dolgát máris tovább áll és megfeledkezik arról, ami néhány perccel azelőtt történt. A nemi élet kölcsönösségen alapul, amikor a figyelem nem csak egymás testére, hanem érzelmeire is irányul!


Vannak, akik a mámor pillanatában halk sóhajjal jelzik párjuknak, hogy a gyönyör kapujában toporognak

Vannak, akik a mámor pillanatában halk sóhajjal jelzik párjuknak, hogy a gyönyör kapujában toporognak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: