2011-04-04 15:05:54• hírek • Szatmár.ro

Szex és dinnye minden mennyiségben!

Augusztus, a kánikula és a vitamindús gyümölcsök időszaka. A görögdinnyeidény kellős közepén járunk. Az ízletes és rendkívül egészséges gyümölcs 95%-ban tartalmaz vizet, ezért kitűnő szomjoltó, ráadásul egyáltalán nem hizlal, mivel 100g  mindössze 38 kalóriát tartalmaz.

A naponta elfogyasztott legkevesebb egy szelet görögdinnyének vágyfokozó hatása van. A mangánban, kalciumban, vasban, magnéziumban, C- és B6 vitaminban gazdag gyümölcs jótékony hatással van az idegekre és a véredényekre. Ennek hatására mozgósítja a libidót, ami hozzájárul a kielégítő szexuális élet fenntartáshoz.

Az enzimek és a B-vitamin befolyásolják a fehérjetermelődést és erősítik az immunrendszert. Ezen kívül a béta karotin és az A-vitamin segít a stressz leküzdésében, felveszi a harcot a stresszel, valamint a C-vitamin növeli a koncentrálókészséget és hozzájárul a jó közérzet kialakulásához.

Kevés só és magas víztartalmának köszönhetően szabályozza a vérkeringést, vizelethajtó és a veseműködést jótékonyan befolyásoló hatásai miatt, valóságos természetes gyógyforrásnak számít. Az enzimek és a Cink növelik a spermák számát, fokozzák azok működését és a libidót. Ráadásul a dinnye zamatos belseje tisztítja a beleket és méregteleníti a szervezetet. Ezek után szeretkezés előtt, alatt és után bátran fogyaszthatunk dinnyét, minden mennyiségben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: