2011-10-05 09:45:17• hírek • Kocsis Zoltán

Szex a stadionban, a Bayern meccsén

Bár egyetlen gól sem született a német élvonalbeli labdarúgó bajnokság, a Bundesliga 8. fordulójában megrendezett Hoffenheim - Bayern München összecsapáson, a találkozó mégis bejárta a nemzetközi sajtót. Előbb a sportsajtót, aztán pedig a bulvársajtót.

Előbb azért, mert Manuel Neuer, a Bayern kapusa, azzal, hogy most sem találtak a kapujába, már 1018 perces góltalansági sorozatnál tart. Ezzel öt perccel megdöntötte a bajor klub legendájának, Oliver Kahnnak az eddigi rekordját. Minden sorozatot figyelembe véve ez volt a Bayern 12. meccse az idei szezonban és mindössze az első találkozón kaptak gólt - a Mönchengladbach csatára, Igor de Camargo volt akkor eredményes. Ki is kapott akkor a német rekordbajnok.

Abban a gólban Neuer is benne volt, azóta viszont verhetetlen: a Bundesligában eddig 658 perces góltalanságnál tart, amivel negyedik az örökranglistán Timo Hildebrand (884 perc) és Oliver Kahn mögött (802 és 736 perc.)

A Hoffenheim - Bayern találkozó azonban egy másik ok miatt is bejárta a világsajtót, aminek vajmi kevés köze van a futballhoz. Egy fiatal pár ugyanis - vélhetően sejtették, hogy nem esik majd gól - alig negyed órával a kezdés után annak rendje és módja szerint egymásnak esett. A szexjelenet a környező szurkolókat nem, a rendfenntartókat viszont annál inkább zavarta.

Két felhevült galamb a szünetig ki is bírta újabb behatolás nélkül, ekkor azonban ismét egymásnak estek. Ez már sok volt a rend őreinek és evakuálták a két szexomán fiatalt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: