2011-05-13 07:33:31• hírek • www.blikk.hu

Szex Alekosszal, hármasban!

Valóra válthatja Alekosz álmát a testvérpár: a villa menyasszonyjelöltjei között Beatrix és Magdi már az első este felkeltette a hősszerelmes figyelmét. Másnap, az első rapid randi alkalmával Bea már be is vetette magát férjjelöltjénél, mindössze két percre volt szüksége arra, hogy Alekosz már a nyakát csókolgassa. Persze húga, Magdi sem tétlenkedett, egy szempillantás alatt Alekosz ölébe bújt.

Úgy tűnik, a szőkeségek hamarosan teljesen az ujjuk köré csavarják a villa egykori okostojását, aki természetesen nagyon élvezi a helyzetet. És ki tudja, mi minden várhat még rá a következő napokban, elképzelhető ugyanis, hogy a lányok nemcsak szólóban, hanem közösen is bevetik magukat, hiszen évek óta így dolgoznak aktmodellként.

– Először én vállaltam ezt a munkát, később csatlakozott Magdi is. De kizárólag külföldön, leginkább az Egyesült Államokban dolgozunk különböző magazinoknak. Túl sokat persze nem mutatunk magunkból, az intim részeket mindig takarja valami kellék, vagy épp a kezünket tesszük oda – mondta a Blikknek Magdi, aki azt is elárulta, azért jelentkeztek mindketten a műsorba, mert kíváncsiak arra, melyikük a jobb.

A rivalizálás ellenére azért az is előfordulhat, hogy közösen bújnak ágyba Alekosszal. Az okostojásnak ugyanis ez lenne a nagy vágya, egy olvasó-riporterünk szerint pedig Bea és Magdi korábban is vállalkozott már ilyesmire. Igaz, akkor meg is kérték az árát.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: