2016-01-27 16:47:58• hírek • Szatmár.ro

Szétvert egy bárt Erdődön egy 50 éves férfi

Egy ittas sofőr balesetezett a Honvéd (Aurel Vlaicu) utcában kedd hajnalban.

Kedden, január 26-án 15.30 körül a csendőröket és a rendőröket is riasztották a 112-es egységes segélyhívószámon egy erdődi esethez. A kisváros központjában található szórakozóhelyen egy 50 éves férfi okozott botrányt azzal, hogy erősen ittas állapotban hangoskodott és nem akarta elhagyni a bár területét. Sőt, egy idő után törni-zúzni kezdett a szórakozóhelyen, összesen 1600 lej kárt okozva.

A hatóságok helyszínre érkező emberei tették ártalmatlanná a botrányokozót. Az 50 éves Radu I. volt az elkövető, akit az erdődi rendőrségre vittek be kihallgatásra. A helyzet nem volt ismeretlen a férfi számára, a csendőrség sajtóközleménye szerint három napja ugyanilyen módon viselkedett és vitték be a rendőrségre. Az ügyben az erdődi rendőrök indítottak nyomozást, a férfit 24 órás őrizetbe vették.

Villanyoszlopnak ütközött

Január 26-án, hajnali 4 óra körül Szatmárnémetiben, a Honvéd (Aurel Vlaicu) utcában közlekedési baleset történt. A resicabányai, 29 éves L. Liviu a havas, csúszós úton az útviszonyokhoz képest nagyobb sebességgel hajtva elvesztette uralmát a Volkswagen Golfja felett és egy útszéli villanyoszlopnak csapódott. A baleset következtében az autó vezetője, illetve egy 31 éves, pusztadaróci illetőségű utas súlyos sérülést szenvedett. Kiderült, a férfi ittasan ült autóba, az általa kilélegzett levegőben 0,49 mg/liter alkohol-koncentrációt mutatott ki a szonda.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: