2009-03-26 07:40:35• hírek • Szatmár.ro

Szerezz jogosítványt könnyedén

Mielőtt beiratkoznánk egy autósiskolába, hogy vezetői engedélyt szerezzünk, érdemes megfontoltan kiválasztani a legjobb szolgáltatásokat kínáló céget. A román és magyar nyelven kiemelkedő oktatást kínáló Mond Autósiskola, minden esetben a tanulók igényeihez igazodik.

A Mond Autósiskola szolgáltatásai révén minden kategóriás jogosítvány megszerezhető. Az amatőr tanulók szakképzett oktatók támogatásával szerezhetnek közlekedési rutint, s a már egyfajta jogosítvánnyal rendelkezőket is profik képzik tovább.A könnyű tanulást segítik a Mond Autósiskola kiváló minőségű autói is.

A Mond Autósiskola felszereltsége is kifogásolhatatlan. Az elméleti oktatáshoz két tanteremmel rendelkeznek, egyik a műszaki ismeretek elsajátítására szolgál, míg a másikban a KRESZ szabályait oktatják. Az iskola két elméleti képzést végző tanárral, valamint nyolc oktatóval dolgozik. Gépparkjukhoz nyolc személygépkocsi, két kamion, egy busz és egy motorbicikli tartozik.

A Mond Autósiskola árai rugalmasak, az A kategória 300 lej, B kategória 1000 lej, B+C+CE kategóriák 1500 lej, C+Ce kategóriák 900 lej, CE kategória 300 lej, míg a D+DE kategória 600 lejbe kerül.

Az iskola székhelye a Batizi út 100 szám alatt található. Bővebb információkért hívja a 0749 129 350-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: