2012-09-20 09:15:26• hírek • Blikk.hu

Szeretőjével bukott le Janza Kata

Valóság lett a színpadi szerelem! A Blikk fotósorozatának tanúsága szerint a Veled, Uram! című rockopera szerelmesei, Janza Kata (40) és Szerényi László (31) a való életben is egy párt alkotnak.

A dolog pikantériája, hogy sokan úgy tudják a színésznő még mindig együtt él férjével, a táncosként dolgozó Kővári Lászlóval, akivel közös gyerekük is született, Samu (5). Ő Kata második gyermeke, az első házasságából, Pintér Tibortól született Janka.

Úgy tűnik, ez nem gátolja abban Janza Katát és Szerényi Lászlót, hogy végre nyilvánosan vállalják egymást, a szerelmesek kapcsolata ugyanis már hónapok óta nyílt titok a színházi világban, ám eddig nagyon vigyáztak arra, hogy ne bukjanak le. Sőt! Janza Kata az elmúlt hónapokban többszöri megkeresésünkre is kategorikusan letagadta a viszonyt. A most készült fotósorozat után azonban felesleges minden tagadás!

Egy kedd esti sajtónyilvános koncert után, amelyen Náray Erika és Kökény Attila mutatta be közös előadóestjét, óvatlan volt a pár. Igaz, a koncert alatt kínosan ügyeltek arra, hogy tartsák a közöttük lévő egyméteres távolságot, tudatosan keltették azt a látszatot, hogy nincs köztük több kollégiális viszonynál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: