2012-10-03 13:13:01• hírek • MTI

Szeret Amszterdamban játszani a Real Madrid

Megyeri Balázs csapata, a görög Olimpiakosz az angol Arsenal vendége lesz, míg a Juhász Rolandot foglalkoztató belga Anderlecht a spanyol bajnokságban veretlen Málagát fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában a  szerdai játéknapon.

Az kérdéses, hogy a két magyar futballista szerepet kap-e. Az első körben a Schalkétől elszenvedett 2-1-es vereség alkalmával Megyeri őrizte a görög együttes kapuját, ám a hétvégi bajnoki fordulóban vetélytársa, Roy Carroll védett. Juhász az AC Milan otthonában 0-0-s döntetlennel zárult meccsen csereként, a mérkőzés hajrájában kapott lehetőséget, míg szombaton a Lokeren ellen 3-0-ra megnyert bajnokit csak a cserepadról nézte végig.

Az Olimpiakosz a legutóbbi négy BL-szezont nézve harmadszor találkozik az Arsenallal Londonban, ahol egyelőre még nem szerzett pontot, ugyanis tavaly 2-1-es, 2009-ben pedig 2-0-ás vereséget szenvedett az Emirates Stadionban.

Az Anderlechtnek igazán csak úgy lehet értékes a Milan elleni döntetlen, ha legyőzi a Málagát, ám a belgák legutóbbi kilenc brüsszeli BL-mérkőzésükből hetet elveszítettek. A Málaga a nyitókörben meglepetésre 3-0-ra legyőzte az orosz Zenitet, ezzel története legnagyobb sikerét aratta.

A "halálcsoportnak" nevezett D jelű kvartettben, az angol bajnok Manchester City - amely az első fordulóban drámai küzdelemben kapott ki a spanyol Real Madrid vendégeként - a német Borussia Dortmundot fogadja. A sárga-feketék - akik az Ajaxot győzték le 1-0-ra - számára nem túl jó előjel, hogy a manchesteri csapat története során még soha nem kapott ki hazai pályán német együttestől, ráadásul a BVB tavaly mindegyik idegenbeli összecsapását elveszítette a BL-ben.

Az egyre jobb formába kerülő Real Madrid sorozatban a harmadik szezonban került azonos csoportba az Ajaxszal, a legutóbbi két amszterdami fellépésén magabiztos, 4-0-ás és 3-0-ás sikert aratott.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló:
A csoport:

Dinamo Kijev -Dinamo Zagreb 21:45
FC Porto - Paris Saint-Germain 21:45 DigiSport3.ro, DolceSport2
B csoport:
FC Schalke 04 -Montpellier 21:45
Arsenal -Olimpiakosz 21:45
C csoport:
Zenit -AC Milan 19.00  Digisport 2.hu, DolceSport2, DigiSport1.ro
Anderlecht -Málaga 21:45
D csoport:
Manchester City -Borussia Dortmund 21:45 DigiSport1.hu, DigiSport2.ro
Ajax Amsterdam -Real Madrid 21:45  Digisport 2.hu, DigiSport1.ro, DolceSport1

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: