2009-02-27 11:28:20• hírek • Parajdi Andrea

Szerényebb városnapok lesznek

Még a programsorozat nem tisztázott, de annyit már tudni lehet az idei városnapokról, hogy a korábbi évekhez képest egy szerényebb rendezvényre készül a városvezetés. A költségvetésből ugyanis erre az eseményre is kevesebb jut idén.

Már.többször is szó esett a 2009-es év megszorított költségvetéséről, amely nehézségek sorát állítja a városvezetés elé. Csökkennek a bevételek, nőnek a kiadások s ahol csak lehet le kell faragni a költségekből - ezzel a stratégiával indult az idei év, s mint kiderült ennek alapján, idén a Szatmárnémeti városnapokra is kevesebb pénz jut.

Claudiu Ardelean, demokrata liberális tanácsos, a városi tanács február 26-i ülésén felvetette azt az ötletet, hogy szponzorokat keressenek a városnapi rendezvények támogatására, így ugyanis a megfelelő anyagi fedezettel megőrizhető lenne az esemény színvonala.

Ilyés Gyula polgármester egyetértett az ötlettel, s azt is elmondta, hogy ebben az évben egy valóban szerényebb rendezvényt tudna megfinanszírozni a város. A polgármester szerint azonban a szponzorok keresésére mindaddig várni kell, amíg nem tisztázódik a városnapok teljes programja, ugyanis minden támogatónak már előre tudnia kell mit kap a pénzéért cserébe.

Ebben az évben szerényebb városnapok lesznek Szatmárnémetiben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: