2013-08-19 21:57:29• hírek • Szatmar.ro

Szerény egy gólos Olimpia-győzelem

Elmaradt a várt gólzáporos győzelem az Olimpia labdarúgócsapatának első hazai pályán vívott felkészülési mérkőzésén hétfő délután a harmadik osztályba nyáron feljutott Nagybányai FCM ellen. „Megszenvedett győzelem volt", ismerte el a végén Csík Tibor vezetőedző.

Amikor a 6. percben a vendégek kapusának hibáját kihasználva Roghina jó 30 méterről a kapuba küldte a labdát, még úgy tűnt: gólzáporral szórakoztatja majd a sárga-kék alakulat játékosai az idei nyár első hazai felkészülési meccsére kilátogatókat. A szünetig azonban csak helyzetekig jutottak a fiúk, elsősorban Bujor jeleskedett azok kialakításában és kihagyásában. Az utolsó percekben aztán ez majdnem megbosszulta magát, azonban Fl. Muresan a gólvonalról menteni tudott.

A második félidőben folytatódott az Olimpia-helyzetek sora, ám Lemac és Dragos sem volt pontosabb, a végén pedig Negrutot a kapufa állította meg.

A következő barátságos meccsen az Olimpia pénteken 11.00 órától a Bákót fogadja (amelyet az előző héten 4-1-re győzött le a bihari Hegyközpályin), majd szombaton 18.00 órától a Bihar FC lesz az ellenfél. Közte pedig a jelen futballistái helyett a múlt csillagai lépnek pályára, amikor péntek délután 18.00 órai kezdettel az Olimpia öregfiúk csapata a Ferencváros öregfiúk csapatával mérkőzik meg.

A második osztályú bajnokság szeptember 7-én kezdődik, az Olimpia akkor a Craiovai FC U csapatát fogadja.

Szatmárnémeti Olimpia-Nagybányai FCM 1-0
gól:
Roghina (6.)

Az Olimpia összeállítása
1. félidő: Suta - Munteanu, Muresan F., Micas, Iuhas, Svartzkopf, Roghina, Negruţ, Gavrilescu, Zsiga, Bujor.
2. félidő: Székely (Anca) - Molnar, Sabau, Ene, Hanus, Villand, Prodan, Negrut, Lemac, Dragos, Feier.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: