2014-03-13 15:40:29• hírek • Kocsis Zoltán

Szerencsés kimenetelű ijesztő baleset a Hegyi úton

Ijesztő, ám szerencsére kevéssé súlyos közlekedési baleset történt csütörtök reggel Szatmárnémetiben, a Hegyi (Lucian Blaga) úton. A szemtanúk legnagyobb meglepetésére az ütközés nem járt súlyos személyi sérüléssel.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a 39 éves szatmárnémeti férfi egy Volkswagen Passat típusú személygépkocsival egyelőre ismeretlen okból kifolyólag hátulról beleütközött egy bukaresti rendszámú nyergesvontató utánfutójába. Az ütközés pillanatában a teherautó állt, „ám annak máramarosi sofőrje tudatában volt annak, hogy rossz helyen várakozik és éppen egy megfelelőbb parkolóhelyet szándékozott keresni", magyarázta Felicia Hrihorisan rendőrségi szóvivő.

Az egykori Körtvélyes területén, az Automeister közvetlen közelében történt balesetben a Passat jobb oldala és az anyósülés szinte teljesen becsúszott az utánfutó alá. Ennek ellenére, csodával határos módon, a 39 éves sofőr kisebb zúzódásokkal megúszta az esetet. „Olcsón megúszta, ahhoz képest, hogy milyen súlyos volt a baleset. A kivizsgálás után nem is kellett bent tartanunk a kórházban", mondta a Szatmár.ro érdeklődésére Constantin Demian, a Szatmár Megyei Kórház sajtószóvivője.

A 46 éves kamionsofőr a legcsekélyebb sérülés nélkül úszta meg az ütközést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: