2016-10-06 17:38:06• hírek • Kocsis Zoltán

Kereskényi elégedett Andone munkájával

Elégedett az Olimpia szakmai irányítását végző Bogdan Andone munkájával Kereskényi Gábor polgármester, aki csütörtöki sajtótájékoztatóján azt is elmondta, sajnálja, amiért Feleki Zsolt lemondott a VSK-nál betöltött tisztségéről.

„Az Olimpia kapcsán a pályán mutatott játékról és a tabellán elfoglalt helyezésről kellene már beszélni. Ezekkel pedig messzemenőkig elégedett vagyok", jelentette ki a polgármestet, aki mindenkit biztosított: nagyra tartja a Bogdan Andone edző által elvégzett munkát.

Nem csak a szakmai, de az adminisztratív vezetést is dícsérte Kereskényi, mondván, igazán jó keretet sikerült összerakni a szűkös anyagi lehetősége ellenére is, amivel közvetlenül Karda Attila csapatmenedzser - igazgatótanácsi elnök munkáját méltatta.

A sajtótájékoztatón szó esett a VSK női kosárlabda-csapatáról is, amelynek csapatmenedzseri tisztségéről szerdán mondott le Feleki Zsolt. „A sajtóból értesültem döntéséről és csak annyit tudok ezzel kapcsolatban mondani, sajnálom, hogy így alakult", jelentette ki a polgármester. „Mindenkire szükség van, aki tenni akar és képes a szatmári sport fejlődéséért, Feleki pedig ilyen ember. Remélem a jövőben megtaláljuk majd annak a módját, hogy közös úton haladjunk tovább", fogalmazott Kereskényi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: