2010-02-04 15:03:50• hírek • Szatmár.ro

Szerelmi üzenet a pizzás-dobozon

A házhoz szállított pizzák piacán a legújabb szenzációt a Pizza Fratelli jelenti.

A tavaly szeptemberben alakult vállalkozás ugyanis visszautasíthatatlan ajánlattal állt elő a szatmáriak számára: a kedves vendég egy pizzát fizet, viszont mindig kettőt kap érte. A Fratelli ugyanis mindig megduplázza a rendeléseket, ha kettőt rendelnek, akkor négyet szállítanak ki az olasz eredetű tésztalapú finomságból, ha pedig ötöt rendelnek, akkor tíz darab pizzának örvendhetnek a kliensek.

Akármennyit is kér a vendég, kétszer akkora mennyiséggel csengetnek be hozzá a futárok. A rendeléseket hétfőtől csütörtökig és vasárnap este fél 12-ig fogadják, pénteken és szombaton éjjel fél egyig lehet csengetni a pizzákért. A házhoz szállítást természetesen a város egész területén ingyenes, sőt, készpénz helyett ebédjegyeket is elfogadnak. Rendeléseket a 0735344527, a 0755308989 és a 0770150991 telefonszámokon lehet leadni.

A szerelmesek ünnepe, a Bálint nap alkalmából a Fratelli Pizza különös ajándékal szeretné meglepni vendégeit. Küldd el a szíved választottjának szánt szenvedélyes üzenetedet sms-ben a 0755-308989 telefonszámra, és ha bekerül a kedvencek közé, az egész város értesül róla a cég pizzás dobozain keresztül.

Az első három helyezett szerelmi vallomását ugyanis rányomtatják a dobozokra, valamint a honlapjukon is olvashatóak lesznek. Jelentkezni e-mailben is lehet a pizzafratellism@yahoo.com címen február ötödikéig. Ne felejtsd el megírni a nevedet és a telefonszámodat sem. Érdemes figyelni a honlapot, mivel a Pizza Fratelli hamarosan újabb akcióval jelentkezik.


A Pizza Fratellinél egyet fizet kettőt kap


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: