2008-03-04 22:15:31• hírek • Szatmár.ro

Megúszta a gyilkosságot

njagger1A Pokol Angyalai bosszúból meg akarták gyilkolni Mick Jaggert.
Az 1960-as években Mick Jagger megúszott egy, a Pokol Angyalai által kitervelt merényletet. A Rolling Stones frontembere a hírek szerint a tragédiával végződő, 1969-es altamonti fesztivál után vált a hírhedt motoros banda célpontjává.

Az esetet egy, a z FBI történetével foglalkozó rádiós dokumentumműsorban mesélte el egy volt ügynök, aki elmagyarázta, miként vált célponttá Jagger. Tom Mangold szerint a Stones katasztrofális San Francisco-i koncertje után, amely alatt a Pokol Angyalai meggyilkoltak egy fekete férfit, mondták ki a halálos ítéletet. Jagger dühös volt a nézőtéren történt balhé miatt, és a motorosokat tette mindenért felelőssé, akiket egyébként éppen azért alkalmaztak, hogy megakadályozzák a rendbontást.

„A Pokol Angyalai annyira dühösek lettek Jaggerre, ahogy kezelte őket, hogy elhatározták, megölik” – mondta Mangold.

A banda tagjainak egy csoportja New York melletti, hamptons-i hétvégi házában akarták megölni az énekest, ám a rossz idő miatt végül elálltak szándékuktól. „Úgy tervezték, hogy csónakkal, a tenger felől támadnak, így a kert felől tudják megközelíteni a házat, elkerülve a bejáratnál őrködő biztonságiakat. A csónakot azonban elsodorta a vihar, mindenki, aki a fedélzetén volt, a tengerbe zuhant. Bár mindannyian túlélték az esetet, ettől kezdve nem tettek több kísérletet Jagger megölésére.”
 
danubius.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: