2009-08-03 15:22:15• hírek • Impulzus.ro

Letartóztatták a gyilkos párt

Szörnyű bűneset tartja izgalomban az országot: két temesvári egyetemista megölt egy idős férfit, akinek holttestét feldarabolták - így akarták eltüntetni a nyomokat.

A rendőrség két temesvári orvostanhallgató egyetemistát helyezett 30 napos előzetes letartóztatásba, miután azzal gyanúsítják őket, hogy meggyilkoltak, majd feldaraboltak egy idős férfit, Trifan Shrottot. Az, hogy ki követte el a gyilkosságot, eddig nem tisztázódott, a két gyanúsított egymásra mutogat - írja az Impulzus.ro.

 

Az eddig kiszivárgott információk szerint a 65 éves áldozat Trifan Shrott látogatást tett a szexuális szolgáltatásokat áruló, orvostant hallgató Carmen Bejan-nál. A „szerelmi légyottot" követően heves vita alakult ki az alkalmi pár között a bentlakási szobában, a szolgáltatás kifizetéséről, majd megjelent a lány barátja, Sergiu Florea, aki szintén a pénzt követelte az idős férfitól. A történet itt válik furcsává: a fiú elmondása szerint a lány esett késsel a férfinak, a lány szerint a fiú teperte a földre és ölte meg különös kegyetlenséggel 50 késszúrással a kuncsaftot.

A két orvostanhallgató fiatal szakértelemmel feldarabolta a holttestet, amit az áldozat autójával, egy Mercedesszel akartak elszállítani a városon kívülre, ahol fel akarták gyújtani a járművet. Ott buktak le, hogy nem tudták vezetni az automata sebességváltós gépjárművet, illetve hogy a bentlakás portása hívta a rendőrséget amikor látta, hogy vér csöpög a zacskókból, amelyet a fiatalok az autóhoz cipeltek.

A Realitatea Tv információi szerint mindkét fiatal jó családból származik, Carmen Bejan továbbá 9.90-es átlaggal jutott be az orvosi egyetemre. A fiatalok élete az egyetemen került vakvágányra, a másodéves hallgatók 14 vizsgából csupán 5-6-ot tudtak letenni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: