2009-10-30 12:13:53• hírek • Gozner Gertrud

Szerelmi gyilkosság Felsőboldádon

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel megöltek egy 35 éves férfit a Szatmár megyei Felsőboldádon. 24 óra alatt ez már a második gyilkosság, amit elkövettek a megyében.

Október 29-én telefonon értesítette a rendőrséget B. Gheorghe, miszerint a szomszédja, Lodina Simona kertjében holtan találták a 35 éves Todut Ioan-t, fején ütések nyomai láthatóak. A rendőrségi vizsgálat során kiderült, hogy szerda éjjel fél tizenkettő körül Simona Lodina otthon tartózkodott a 19 éves Lobont Ioan-nal, és ide érkezett meg később Todut Ioan is.

Iszogatás közben a két férfi között hirtelen veszekedés tör ki, minek következtében Lobont Ioan többször is megütötte az áldozatot. Majd az eszméletlen férfit a csűr mögé húzta, és magára hagyta. A falubeliek elmondása szerint Lodina Simona férje Görögországban dolgozik, közben a feleségnek több udvarlója is akadt.

Az előzetes törvényszéki látlelet szerint az áldozat arcán többszörös ütések nyomai láthatóak, amelyek kemény, tompa tárgyaktól is származhatnak. A holttestet beszállították a Szatmár Megyei Kórház bonctermébe, hogy meghatározhassák a halál pontos okát.

A tettes Lobont Ioan ellen 24 órás előzetes letartóztatási parancsot adtak ki halált okozó testi sértés címén. Bűnrészesként a 35 éves nőt, Lodina Simona-t szintén bekísérték 24 órára, mert a gyilkos bátorításával vádolják. A pénteki nap folyamán a két gyanúsítottat a bíróság elé vezetik, és 29 napos fogvatartási parancsot kérnek a nevükre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: